Fillers under ögonen (tear trough)

Hem » Behandlingar » Fillers » Tear Trough

Fillers mot Mörka Ringar

Mörka ringar eller påsar under ögonen är något som alla drabbas av förr eller senare. Då området runt ögonen är extra känsligt så är det viktigt att man väljer en behandlare som har förståelse för behandlingens komplexitet och utmaningar.

Många patienter önskar hjälp av  filler att korrigera detta område istället för kirurgi eftersom återhämtningstiden är minimal och självklart kostnaden är mindre än kirurgi. Behandlingen reducerar(minskar) hålighet samt påsar under ögonen till 90%.

Det krävs lång erfarenhet som behandlare samt rätt produkt för detta ändamål. Säkerheten och tekniken är oerhört viktig pga att området under ögonen är både ett riskområde och mycket känsligt.

Tear trough är en 2-stegs behandling dvs man utför första behandlingen och efter 2 veckor görs en påfyllning.

Marie är utbildad specialistsjuksköterska med årtionden av erfarenhet från operationssalen på Karolinska Universitetsjukhuset. Med Maries kunskap och erfarenhet kan du känna dig trygg med att hon förstår de utmaningar som ligger bakom en tear trough behandling.

Tear Trough behandlingar hjälper mot:

  • Påsar under ögonen
  • Håligheter under ögonen
  • Mörka ringar

Vad ska jag tänka på inför en Tear trough-behandling?

Innan du gör en behandling rekommenderar vi att du har ätit och druckit ordentligt innan eftersom det tar på energin att göra en behandling likt när man går på en massage. De behandlade områdena kommer svälla lite extra de första timmarna. Tack vare att vi använder ”trubbig nål” så minskar vi risken för blåmärken. För din diskretion kan vi alltid utföra behandlingar under sena kvällar vardagar i anslutning till helg. (Kvällsöppet till 21.00 Torsdag-Lördag).

Hur går en behandling till?

Alla våra verktyg är steriliserade och behandlingen utförs med lokalbedövning. För just Tear trough behandlingar använder man en s.ka. ”trubbig nål” för att eliminera risken för nervskador och blåmärken efter en behandling. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Gör det ont att utföra en Tear Trough behandling?

Alla vår behandlingar görs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Hur länge håller en behandling?

En behandling av mörka ringar / påsar under ögonen håller normalt sett 24-36 månader. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 12-24 månader från första behandlingen för att undersöka resultatet och därefter någon gång vartannat år för att upprätthålla resultatet.

Alltid hos Engmankliniken

Trygga behandlingar
 Estetiska injektionsrådet
Försäkrad klinik hos Folksam

Leg. Sjuksköterska

Marie Engman

Leg. Sjuksköterska

Boka tid

Telefon: 070-632 93 63

Mail: info@engmankliniken.se

Välkommen till Engmankliniken!

Leg. Sjuksköterska, Marie Engman, välkomnar dig till Engmankliniken. Kika på videon för att höra mer om Maries bakgrund och vårt erbjudande. 

Kontakta Marie med din förfrågan!

5 + 3 =

Boka behandling

Ring och boka en tid på:

070-632 93 63

Öppettider:

Måndag: 09:00-19:00

Tisdag: 09:00-19:00

Onsdag: 09:00–19:00

Torsdag: 09:00–19:00

Fredag: 09:00-19:00

Lördag: 12:00-17:00

Söndag: Stängt