Medicinsk Peeling i Stockholm (Vasastan)

Hem » Behandlingar » Medicinsk peeling

Om Medicinsk peeling

Medicinsk peeling är en effektiv behandling för dig som vill ta bort pigmentfläckar, föryngra huden eller vill förbereda den inför en solresa. Besök vår diskreta klinik i Norrtull, Stockholm.

Vad är en medicinsk peeling?

En medicinsk peeling tar bort döda hudceller och avlagringar i huden. Det innebär att vi på djupet fräschar till och slätar ut din hud. Vi använder oss bland annat av AHA-syror och andra beprövade metoder som alla utförs av en professionell aktör vilket säkerställer att de utförs på ett sätt som skonsamt för din hud.

Gör det ont att göra medicinsk peeling?

Våra behandlingar är skonsamma mot huden samtidigt som de gör jobbet som krävs. Beroende på din smärttröskel reagerar alla olika på behandlingen men vi finns där till hands för att se till att din behandling går till på ett sätt som du känner dig bekväm med.

Hur ofta ska man göra peeling?

Hur ofta du behöver peela ansiktet är välidgt individuellt och kan även skilja sig från år till år beroende på vad du äter, hur mycket du solar och hur ofta du tvättar ansiktet. Vi brukar rekommendera att man ska köra tre tillfällen till att börja med och därefter någon gång per år. Oftast känner man när det är dags för en peeling och om du är osäker bjuder vi alltid på en kostnadsfri konsultation där du får lära känna din hud bättre.

Hur går en behandling till?

Beroende på hur omfattande din behandling är skiljer sig utförandet lite olika. Något som är genomgående är att du vistas i en lugn och avslappnande miljö och genomgår en skön behandling som kommer att resultera i ett lyckat resultat.

Alltid hos Engmankliniken

Trygga behandlingar
 Estetiska injektionsrådet
Försäkrad klinik hos Folksam

Leg. Sjuksköterska

Marie Engman

Leg. Sjuksköterska

Boka tid

Telefon: 070-632 93 63

Mail: info@engmankliniken.se

Kontakta Marie med din förfrågan!

5 + 13 =

Boka behandling

Ring och boka en tid på:

070-632 93 63

Öppettider:

Måndag: 09:00-19:00

Tisdag: 09:00-19:00

Onsdag: 09:00–19:00

Torsdag: 09:00–19:00

Fredag: 09:00-19:00

Lördag: 12:00-17:00

Söndag: Stängt