Fillers för naturligt vackra läppar

Hem » Behandlingar » Fillers » Läppar

Fillers i Läpparna

Att forma och fylla läpparna med fillers är en behandling som vuxit i popularitet de senaste åren. En fillerbehandling som även kallats läppförstoring måste nödvändigtvis inte betyda att man förstor läpparna. Man kan även forma och ändra utseende på läppar. Det innebär att man båda kan få fylligare läppar eller byta form på läpparna.

Att tänka på inför fillerbehandling av läpparna

Innan du gör en behandling rekommenderar vi att du har ätit och druckit ordentligt innan eftersom det tar på energin att göra en behandling likt när man går på en massage. Dina läppar kommer svälla lite extra de första timmarna och därför är det även bra om du har förberett något flytande eller lättuggat att äta de kommande 24 timmarna efter behandlingen.

Hur länge håller en läppförstoring?

Beroende på vilket område man behandlar så håller behandling olika tid. T.ex. djupare behandlingar som kindben, kinder, haka och tear through håller över 12 månader. Om man t.ex. gör läppar så håller de upp till 6 månader men är väldigt individuellt baserat på din nedbrytningsförmåga. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 6 månader vid första behandlingen och därefter vid behov för att upprätthålla resultatet.

Gör det ont att göra en läppförstoring?

Alla vår behandlingar görs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs med steriliserade verktyg i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Därefter tvättar man behandlingsområdet och lokalbedövar med salva. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Marie Engman
Leg. sjuksköterska

Alltid hos Engmankliniken

Trygga behandlingar
 Estetiska injektionsrådet 
Försäkrad klinik hos Folksam

Leg. Sjuksköterska

Välkommen till Engmankliniken!

Leg. Sjuksköterska, Marie Engman, välkomnar dig till Engmankliniken. Kika på videon för att höra mer om Maries bakgrund och vårt erbjudande. 

Kontakta oss med din förfrågan

14 + 11 =