Fillers för naturligt vacker näsa

Hem » Behandlingar » Fillers » Näsa

Näskorrigering med Fillers

Näskorrigeringar med hjälp av fillers har ökat enormt senaste åren. Det är ett bra alternativ för att slippa genomgå ett kirurgiskt ingrepp som både är billigare och har kortare läkningstid.

Marie har många års erfarenhet av att göra korringeringar med fillers för att släta ut näsryggar och ändra form  på näsor utan långa läkningstider. Hos mig kan du känna dig trygg med att du får ett naturligt resultat.

Tänk på det här!

Det viktigaste är att man utför denna behandling med en säker teknik så man inte skadar blodkärl och nerver. Min långa erfarenhet av denna behandling ger säkra och långvariga resultat, upp till 2år. Näskorrigering kan med fördelas användas för att räta upp näsryggen och minska näsbenets struktur. Man kan även göra näsan rakare.

Vad ska jag tänka på inför en fillerbehandling?

Du ska vara frisk och inte ha några infektioner i kroppen. Dessutom rekommenderar jag att man inte äta Treo eller omega-3 tillskott då det ökar risken för blåmärken. 

Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Därefter rengör man behandlingsområdet och applicerar lokalbedövning. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Gör det ont att fillerbehandlingar?

Alla våra behandlingar görs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Hur länge håller en fillerbehandling?

Beroende på vilket område man behandlar så håller behandling olika tid. T.ex. djupare behandlingar som kindben, kinder, haka och tear through håller över 12 månader. Om man t.ex. gör läppar så håller de upp till 6 månader men är väldigt individuellt baserat på din nedbrytningsförmåga. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 6 månader vid första behandlingen och därefter en gång om året för att upprätthålla resultatet.

Alltid hos Engmankliniken

Trygga behandlingar
 Estetiska injektionsrådet
Försäkrad klinik hos Folksam

Leg. Sjuksköterska

Marie Engman

Leg. Sjuksköterska

Boka tid

Telefon: 070-632 93 63

Mail: info@engmankliniken.se

Välkommen till Engmankliniken!

Leg. Sjuksköterska, Marie Engman, välkomnar dig till Engmankliniken. Kika på videon för att höra mer om Maries bakgrund och vårt erbjudande. 

Kontakta Marie med din förfrågan!

15 + 2 =

Boka behandling

Ring och boka en tid på:

070-632 93 63

Öppettider:

Måndag: 09:00-19:00

Tisdag: 09:00-19:00

Onsdag: 09:00–19:00

Torsdag: 09:00–19:00

Fredag: 09:00-19:00

Lördag: 12:00-17:00

Söndag: Stängt