Fillers för naturligt vackra kinder

Hem » Behandlingar » Fillers » Kinder

Fillers i Kinderna

Att forma och fylla kindbenen med fillers är en behandling som vuxit i popularitet de senaste åren. En kindbensförstoring måste nödvändigtvis inte betyda att man förstorar kindbenen utan det kan även innebära att man korrigerar ena sidan för att få en mer symmetriskt ansiktsform eller för att ändra form på kindbenen.

Vad ska jag tänka på inför en behandling?

Innan du gör en behandling rekommenderar vi att du har ätit och druckit ordentligt innan eftersom det tar på energin att göra en behandling likt när man går på en massage. Dina kinder kommer svälla lite extra de första timmarna och därför är det även bra om du har förberett något flytande eller lättuggat att äta de kommande 24 timmarna efter behandlingen.

Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs med steriliserade verktyg i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Därefter tvättar man behandlingsområdet och lokalbedövar med salva. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Gör det ont att göra en fillerbehandling i kinderna?

Alla våra behandlingar görs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Hur länge håller en kindbensförstoring?

En fillerbehandling i kinderna håller normalt sett 8-12 månader men i vissa fall kan de hålla i flera år. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 6 månader och därefter en gång om året för att upprätthålla resultatet.

Alltid hos Engmankliniken

Trygga behandlingar
 Estetiska injektionsrådet
Försäkrad klinik hos Folksam

Leg. Sjuksköterska

Marie Engman

Leg. Sjuksköterska

Boka tid

Telefon: 070-632 93 63

Mail: info@engmankliniken.se

Välkommen till Engmankliniken!

Leg. Sjuksköterska, Marie Engman, välkomnar dig till Engmankliniken. Kika på videon för att höra mer om Maries bakgrund och vårt erbjudande. 

Kontakta Marie med din förfrågan!

5 + 14 =

Boka behandling

Ring och boka en tid på:

070-632 93 63

Öppettider:

Måndag: 09:00-19:00

Tisdag: 09:00-19:00

Onsdag: 09:00–19:00

Torsdag: 09:00–19:00

Fredag: 09:00-19:00

Lördag: 12:00-17:00

Söndag: Stängt