Om Fillers

Behandlingar med fillers har vuxit i popularitet och är en mildare typ av estetisk behandling jämfört med t.ex. plastikkirurgi. Istället för att göra en kirurgisk behandling kan man göra estetiska korrigeringar med fillers vilket går betydligt snabbare och ger långvariga resultat.

Vad kan man använda fillers till/mot?

Möjligheterna är i princip oändliga. Om du är osäker på vilken behandling som passar dig bäst så är du alltid välkommen att höra av dig så hjälper vi dig vidare. Vi har även en stor bildbank med referensbilder som vi kan visa under ett första konsultationsmötet.

Vad ska jag tänka på inför en fillerbehandling?

Du ska vara frisk och inte ha några infektioner i kroppen. Dessutom rekommenderar jag att man inte äta Treo eller omega-3 tillskott då det ökar risken för blåmärken. 

Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Därefter rengör man behandlingsområdet och applicerar lokalbedövning. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Alltid hos Engmankliniken

Trygga behandlingar

Certifierad hos Säker klinik

Försäkrad klinik hos IF

Leg. Sjuksköterska

Gör det ont att fillerbehandlingar?

Alla våra behandlingar utförs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Hur länge håller en fillerbehandling?

Beroende på vilket område man behandlar så håller behandling olika tid. T.ex. djupare behandlingar som kindben, kinder, haka och tear through håller normalt sett över 12 månader men kan hålla betydligt längre än så. Om man t.ex. gör läppar så håller de normalt sett upp till 6 månader men är väldigt individuellt baserat på din nedbrytningsförmåga. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 6 månader vid första behandlingen och därefter en gång om året eller vid behov för att upprätthålla resultatet.

Video från Internationell fillerutbildning

Denna video är framtagen i samarbete med Amalian® där Marie höll en Masterclass-utbildning i Ukraina där Marie bl.a. visar hur man korrigerar näsor, hakor och kindben.

Boka behandling

Ring och boka en tid på:

070-632 93 63

Öppettider:

Måndag: 12-19

Tisdag: 12-19

Onsdag: 12–19

Torsdag:12–19

Fredag: 12–19

Lördag: 14-18

Söndag: Stängt

Jag vill veta mer om fillers