Att forma och fylla läpparna med fillers är en behandling som vuxit i popularitet de senaste åren. En läppförstoring måste nödvändigtvis inte betyda att man fyller hela läpparna utan det kan även innebära att man fyller ut vissa delar för att byta form på läpparna.

Vad ska jag tänka på inför en läppförstoring?

Innan du gör en behandling rekommenderar vi att du har ätit och druckit ordentligt innan eftersom det tar på energin att göra en behandling likt när man går på en massage. Dina läppar kommer svälla lite extra de första timmarna och därför är det även bra om du har förberett något flytande eller lättuggat att äta de kommande 24 timmarna efter behandlingen.

Alltid hos Engmankliniken

Trygga behandlingar
Certifierad hos Säker klinik
Försäkrad klinik hos IF
Leg. Sjuksköterska

Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs med steriliserade verktyg i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Därefter tvättar man behandlingsområdet och lokalbedövar med salva. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Gör det ont att göra en läppförstoring?

Alla vår behandlingar görs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Hur länge håller en läppförstoring?

Beroende på vilket område man behandlar så håller behandling olika tid. T.ex. djupare behandlingar som kindben, kinder, haka och tear through håller över 12 månader. Om man t.ex. gör läppar så håller de upp till 6 månader men är väldigt individuellt baserat på din nedbrytningsförmåga. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 6 månader vid första behandlingen och därefter vid behov för att upprätthålla resultatet.

Boka behandling

Ring och boka en tid på:

070-632 93 63

Öppettider:

Måndag: 12-19

Tisdag: 12-19

Onsdag: 12–19

Torsdag:12–19

Fredag: 12–19

Lördag: 14-18

Söndag: Stängt

Jag vill veta mer om läppförstoring