Näskorrigeringar med hjälp av filler har ökat enormt senaste åren. Det är ett bra alternativ för att slippa genomgå ett kirurgiskt ingrepp som både är dyrt samt att läkningstiden är längre upp till 2 veckor.

Jag har många års erfarenhet av att göra korringeringar med fillers för att släta ut näsryggar och ändra form  på näsor utan långa läkningstider.

Hos mig kan du känna dig trygg med att du får ett naturligt resultat. 

Tänk på det här!

Det viktigaste är att man utför denna behandling med en säker teknik så man inte skadar blodkärl och nerver. 

Min erfarenhet av denna behandling är över 4 år med mycket säkra och långvariga resultat, upp till 2år. Ett ypperligt bra alternativ att räta upp näsryggen och minska näsbenets struktur. >Man kan även göra näsan rakare.

Alltid hos Engmankliniken

Trygga behandlingar
Certifierad hos Säker klinik
Försäkrad klinik hos IF
Leg. Sjuksköterska

Vad ska jag tänka på inför en fillerbehandling?

Du ska vara frisk och inte ha några infektioner i kroppen. Dessutom rekommenderar jag att man inte äta Treo eller omega-3 tillskott då det ökar risken för blåmärken. 

Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Därefter rengör man behandlingsområdet och applicerar lokalbedövning. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Gör det ont att fillerbehandlingar?

Alla våra behandlingar görs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Hur länge håller en fillerbehandling?

Beroende på vilket område man behandlar så håller behandling olika tid. T.ex. djupare behandlingar som kindben, kinder, haka och tear through håller över 12 månader. Om man t.ex. gör läppar så håller de upp till 6 månader men är väldigt individuellt baserat på din nedbrytningsförmåga. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 6 månader vid första behandlingen och därefter en gång om året för att upprätthålla resultatet.

Video från Internationell fillerutbildning

Denna video är framtagen i samarbete med Amalian® där Marie höll en Masterclass-utbildning i Ukraina där Marie bl.a. visar hur man korrigerar näsor, hakor och kindben.

Boka behandling

Ring och boka en tid på:

070-632 93 63

Öppettider:

Måndag: 12-19

Tisdag: 12-19

Onsdag: 12–19

Torsdag:12–19

Fredag: 12–18

Lördag: 14-18

Söndag: Stängt

Jag vill veta mer om fillers