Om fillers i kinderna

Att forma och fylla kindbenen med fillers är en behandling som vuxit i popularitet de senaste åren. En kindbensförstoring måste nödvändigtvis inte betyda att man förstorar kindbenen utan det kan även innebära att man korrigerar ena sidan för att få en mer symmetriskt ansiktsform eller för att ändra form på kindbenen.

Vad ska jag tänka på inför en kindbensförstoring?

Innan du gör en behandling rekommenderar vi att du har ätit och druckit ordentligt innan eftersom det tar på energin att göra en behandling likt när man går på en massage. Dina kinder kommer svälla lite extra de första timmarna och därför är det även bra om du har förberett något flytande eller lättuggat att äta de kommande 24 timmarna efter behandlingen.

Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs med steriliserade verktyg i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Därefter tvättar man behandlingsområdet och lokalbedövar med salva. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Gör det ont att göra en kindbensförstoring?

Alla vår behandlingar görs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Alltid hos Engmankliniken

Trygga behandlingar
Certifierad hos Säker klinik
Försäkrad klinik hos IF
Leg. Sjuksköterska

Hur länge håller en kindbensförstoring?

En kindbensförstoring håller normalt sett 8-12 månader men i vissa fall kan de hålla i flera år. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 6 månader och därefter en gång om året för att upprätthålla resultatet.

Video från Internationell fillerutbildning

Denna video är framtagen i samarbete med Amalian® där Marie höll en Masterclass-utbildning i Ukraina där Marie bl.a. visar hur man korrigerar näsor, hakor och kindben.

Boka behandling

Ring och boka en tid på:

070-632 93 63

Öppettider:

Måndag: 09:00-19:00

Tisdag: 09:00-19:00

Onsdag: 09:00–19:00

Torsdag: 09:00–19:00

Fredag: 09:00-19:00

Lördag: 12:00-17:00

Söndag: Stängt

Kontakta Marie med din förfrågan!

15 + 8 =