Botox mot rynkor & spänningar (Stockholm)

Hem » Behandlingar » Botox

Om Botox

Botox är en populär typ av skönhetsbehandling som ofta blandas ihop med fillers. Skillnaden är att botox är ett muskelavslappnande medel och fillers används för att forma och fylla ut områden. De vanligaste som man använder botox till är att ta bort oönskade rynkor som är orsakade av spänningar i t.ex. glabellan (mellan ögonbrynen), runt munnen eller i andra områden av ansikte.

Vad är botox?

Botox är ett protein som får musklerna att slappna av och används för att ta bort ofrivilliga linjer och rynkor som kan botas genom att man får vissa muskler att slappna av. Botox blandas ofta ihop med fillers som man använder för att fylla ut och forma delar av ansikte, hals och händer.

Vem passar botoxbehandlingar?

Botoxbehandlingar kan bland annat användas till att ta bort rynkor, motverka spänningshuvudvärk och blockera svettkörtlar för de som har överdrivna svettningar. Vi utför endast botoxbehandlingar mot:

  • Rynkor orsakade av spända muskler

Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs med steriliserade verktyg i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Därefter tvättar man behandlingsområdet och lokalbedövar med salva. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Alltid hos Engmankliniken

Trygga behandlingar
 Estetiska injektionsrådet 
Försäkrad klinik hos Folksam

Leg. Sjuksköterska

Gör det ont att göra en behandling med botox?

Alla vår behandlingar görs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Hur länge håller en botoxbehandling?

En botoxbehandling håller normalt sett 3-6 månader. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 1 månad vid första behandlingen och därefter en gång per kvartal för att upprätthålla resultatet.

Boka behandling

Ring och boka en tid på:

070-632 93 63

Öppettider:

Måndag: 09:00-19:00

Tisdag: 09:00-19:00

Onsdag: 09:00–19:00

Torsdag: 09:00–19:00

Fredag: 09:00-19:00

Lördag: 12:00-17:00

Söndag: Stängt

Kontakta Marie med din förfrågan!

5 + 3 =